Wiadomości będą wysyłane raz w tygodniu, na koniec tygodnia. Adresy e-mail będą wykorzystywanie jedynie do mailingów w ramach Strefy Wolnej Prasy. Nie będą przedmiotem sprzedaży innym podmiotom.

Jesteś tutaj:
Home > Kultura > Marcowa różnorodność – XXII Aukcja w Art in House – 16 marca 2018, 19:30, Warszawa

Marcowa różnorodność – XXII Aukcja w Art in House – 16 marca 2018, 19:30, Warszawa

Pluszowe misie Wojciecha Brewki, Plac zamkowy Edwarda Dwurnika, Barowa scenka Henryka Trojana, Oniryczni lotnicy Małgorzaty Piątek-Grabczyńskiej, Wenecki karnawał Andrejusa Kovelinasa, Renesansowe szkice Wojciecha Pelca, Madonna w sportowych szatach Borysa Fiodorowicza to tylko niektóre prace z najnowszego katalogu XXII Aukcji Nowej Sztuki, organizowanej przez Dom Aukcyjny Art in House. Wydarzenie będzie miało miejsce 16 marca 2018 roku o godz. 19:30 przy Alejach Jerozolimskich 107 w Warszawie. Poprzedzi ją tygodniowa wystawa wszystkich obiektów w miejscu licytacji. Autorskiego doboru prac dokonała Anita Wolszczak-Karasiewicz, historyk sztuki, kurator wystaw, założycielka Art in House.

Katalog najnowszej aukcji wychodzi naprzeciw nawet najbardziej wymagającym gustom i tak poszukiwaczy abstrakcji zachęcamy do zapoznania się z obrazami podróżującego paryskim metrem Piotra Czajkowskiego; zafascynowanej kolorem Małgorzaty Jastrzębskiej; wykorzystującej urbanistyczną przestrzeń Magdaleny Karwowskiej, eksperymentującego z wielkimi formatami Dominika Smolika czy uwikłanego w skłębione linie Dilana Abdulli.

Tradycyjną kreskę oraz przywiązanie do realizmu prezentują natomiast propozycje Marka Rużyka („Breaking Waves”), Grzegorza Chojnackiego(„Cytryny dojrzały”), Patrycji Kruszyńskiej-Mikulskiej („Ostróżki polne”), Michała Janickiego („Plaza Mayor de Trujillo”) czy Macieja Wierzbickiego („Ogród”). Echa XX-wiecznej awangardy odnajdziemy w „Kompozycji z dziewczyną i psem” Macieja Cieśli, „Sadness” Marcina Gregorczuka, „Lodołamaczu” Filipa Gruszczyńskiego czy „Grand Prix Monaco” Tomasza Kosteckiego.

Miłośnikom rzeźby proponujemy ceramiczne prace Małgorzaty Piątek-Grabczyńskiej i Arka Szweda oraz kamienno-brązową kobietę Krzysztofa Kizlicha.

Liczne grono nowych artystów stanowią Henryk Trojan, Bartłomiej Kulpa, Urszula Kałmykow, Włodzimierz Kukliński, Mikołaj Malesza, Wojciech Odsterczył, Krystyna Ruminkiewicz, Katarzyna Środowska, Paweł Wąsowicz, Jacek Wojciechowski i Andrzej Sajewski.

Serdecznie zachęcamy do licytacji, w której można uczestniczyć na kilka różnych sposobów: osobiście, telefonicznie lub za pośrednictwem portalu OneBid. Cała oferta aukcyjna wraz z dokładną instrukcją licytacji dostępne są pod adresem www.artinhouse.pl

Zapraszamy w imieniu Organizatora!
XXII Aukcja Nowej Sztuki
16 marca 2018, godz. 19:30
Dom Aukcyjny Art in House
Aleje Jerozolimskie 107
02-011 Warszawa

Przykłady prac, które będą wystawiane na aukcji.

 

 

Zapisz

Mariusz Paszko
Redaktor Naczelny - wywiady, historia, gospodarka, wiedza, technologie.

Podobne

Leave a Reply

30 odpowiedzi na “Marcowa różnorodność – XXII Aukcja w Art in House – 16 marca 2018, 19:30, Warszawa”

  1. I’ve been surfing online more than three hours lately, yet I never found any attention-grabbing article like yours.
    It’s beautiful worth enough for me. In my view, if all website
    owners and bloggers made excellent content as you probably did, the web can be
    much more useful than ever before.

  2. It is perfect time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy.
    I’ve read this put up and if I could I want to suggest you few
    interesting issues or advice. Maybe you can write next articles referring to this article.
    I want to read even more issues approximately it!

  3. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

  4. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
    Very helpful information particularly the last part :
    ) I care for such information a lot. I was looking for this certain info for
    a long time. Thank you and good luck.

  5. Our editorial team is dedicated to finding and telling you more about the products and deals we love. If you love them too and decide to purchase through the links below, we may receive a commission.

  6. I like the helpful info you provide for your articles.
    I’ll bookmark your weblog and take a look at again here regularly.
    I’m slightly sure I will be informed lots of new stuff right here!
    Best of luck for the next!

  7. I’m not sure where you’re getting your information, but good topic.
    I needs to spend some time learning more or understanding more.
    Thanks for magnificent info I was looking for this info for my
    mission.

  8. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  9. I simply want to mention I am just beginner to blogging and really loved this web blog. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You absolutely have excellent stories. Cheers for revealing your blog.

  10. Nice post. I discover something tougher on different blogs everyday. Most commonly it is stimulating to learn content off their writers and use a little at their store. I’d would rather apply certain using the content in my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a link for your internet weblog. Appreciate your sharing.

  11. The online tends to make it much easier than actually to acquire meals distribution firms.  Since they are internet, they are effortless for you to realize. You can store for what you desire proper from your unique personal pc. It is easier than ever to discover foods suppliers for Japanese cooking, this includes all those that specialize in meals such as kombu. This kelp is harvested in Japan and is very important for many Japanese dishes. If you are preparation on cooking Japanese foods, you will want to be particular that you use the freshest substances. 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W górę